Please select your page

Serveis d'internet

Creació pàgines web

Per que haig de tenir pàgina web?

En l’actualitat, tenir presència a internet per mitjà d’una pàgina web, permet igualar-te amb TOTS els altres negocis, siguis una gran empresa, pime o autònom, et proporciona publicitat les 24 hores al dia durant els 365 díes l’any.

Si no estàs present a internet, no existeixes, actualment més del 85% de població que cerca un servei es realitza per mitjà de la xarxa, per tant, si els teus competidors disposen d’una pàgina web i tu no, ja estàs en desavantatge davant de la teva competència.

No només et suposarà situar-te a la vantguarda de les noves tecnologíes dotant a la teva empresa d’una imatge més professional i seriosa, d’altra banda, no per això menys important, et permetrà una relació més fluïda amb els clients, fidelitzant els que ja ho son i facilitant l’augment de la teva cartera de clients, amb eines com els formularis de contacte, mailings masius, continguts exclusius per a usuaris registrats, etc. mantenint-los informats de nous productes i serveis.


Servei web de SATmàtic

A SATmàtic t'oferim un servei complet en la realització de la teva pàgina web, si necessites registrar un domini, allotjament, posicionament en els principals cercadors…

 

Els projectes web de SATmàtic es realitzen a mida, des d’un lloc web presencial fins a grans projectes, botigues on-line, etc. i adaptades a la visualització en dispositius mòbils (smartphones, tablets, apple...) assegurant satisfer les teves necessitats a la xarxa.

Les nostres pàgines web són totalment autogestionables i tu mateix després d’una breu formació, seràs capaç d’actualitzar els seus continguts, reduint les despeses de manteniment a pràcticament 0, per tant, la relació cost/benefici és excel·lent.


CORREUS ELECTRÒNICS

Servei de correu electrònic adaptats a les teves necessitats.

View
CORREU BÀSIC SATMÀTIC
consultar
View
des de 2GB de capacitat
Accés POP i IMAP
Editor Arrossega i deixa
Widgets
Redireccions
Resposta automàtica en vacances
Antivirus
Antispam
Servei Webmail
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
View


Contractar un servei

Per contractar qualsevol d'aquests serveis pots contactar amb nosaltres al telèfon 93 707 59 55 o escriu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.